bio

Het leven van een Vrijeschoolmoeder en een vrijeschoolvader met 2 vrijeschoolkinderen. Hier schrijf ik over de traktaties, wolletjes, play dates, jaarfeesten, knutsels, frutsels, tradities, rituelen, verhuizen, mijn ether lichaam & temperament, zoektocht in de antroposofie, kunst, kots, (gebrek aan) slaap en de kinderen. De dagelijkse kost van een moeder, beeldend kunstenaar, ondernemer, schrijver, zoeker en maker van zo’n beetje alles.    

– Read all about my Dutch Waldorf life with 2 kids in a Rudolph Steiner primary school at waldorfmom.com. –

Behalve een uitlaatklep voor mijn behoefte om te schrijven, fotograferen en illustreren is dit blog een plek waar ik graag een kleine poging wil wagen de antroposofie (het gedachtegoed achter de vrijeschool) op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken voor iedereen die daar interesse in heeft. Maar laat het duidelijk zijn: Ik neem jullie vooral mee in mijn eigen zoektocht en deel wat ik zoek, lees en leer. Ik verdien hier (behalve een heel voldaan gevoel van binnen) niks mee, dus mocht je blij worden van wat ik doe en mijn werk een warm hart toedragen, voel je dan vrij een kleine donatie te doen middels één van onderstaande knoppen.

Of doneer via Tikki€ en bepaal zelf het bedrag via deze link:

 ‘Donatie waldorfmom’ at https://tikkie.me/pay/d3hbkbkomsj6vek8a76h (This link is valid until 10 januari)

Advertisement

2 thoughts on “bio

  1. Hoi lieve waldorfmom,

    Ik ben zooo blij met jouw blog, als beginnender Antroposofische juffie en moeder van 3 dochters. Dank je wel, voor deze warme inspiratie bron en het gevoel van welkom zijn💞..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s